Vill du ha en offert eller veta mer om oss? Kontakta oss på telefon 0491-315 47 eller skicka ett mail!
tommy@sjokvistmurnings.se
tobias@sjokvistmurnings.se

Öppettider:
Må-Tor: 08.00 – 17.00
Fre:         08.00 – 12.00
Lunch:    12.00 – 13.00
Fredag 17/5: Stängt

Skorstensrör

Skorstensrör

NSP Superflex

Har en fantastisk flexibilitet tack vare sin unika konstruktion är den dels betydligt böjligare än andra rör och dessutom extrem tät så att den kan användas till övertrycksanläggningar.

Röret är formstabilt detta gör att även vid kraftfulla böjningar håller den sin cirkulära form.

30 års materialgaranti.

Länk till Nordiska skorstensprodukter: www.nspab.se

skorstensrör1

NSP Slätex

Insatsrör för reparation och förebyggande av kondens i befintliga rökkanaler för alla bränsleslag. NSP Slätex har en unik konstruktion som förebygger stavlagringar – två lager syrafast rostfritt stål där det innersta lagret har en mycket slät yta.

Sidodragningar i befintlig skorsten hindrar inte montage. Jämfört med en murad, oregelbunden kanal ger NSP Slätex mindre sotavlagringar.
Materialgaranti: 30 år.

NSP Ovalex

Insatsrör för reparation och förebyggande av kondens i befintliga rökkanaler för alla bränsleslag. NSP Ovalex har en unik konstruktion som ger röret en oval form, vilket utnyttjar arean i en murad standardkanal 14×27 cm. Röret består av två lager syrafast rostfritt stål, där det innersta lagret har en mycket slät yta, vilket ger ett minimum av motstånd för rökgaserna och förebygger sotavlagringar.

Sidodragningar i befintlig skorsten hindrar inte montage. Jämfört med en murad, oregelbunden kanal ger NSP Ovalex mindre avlagringar.
Materialgaranti: 30 år.

NSP Ekonomi

Är ett böjligt insatsrör i syrafast rostfritt stål för reparation och förebyggande av kondens i befintliga rökkanaler vid förbränning av ved, pellets, olja, naturgas samt propan/luft. Röret passar också utmärkt för reparation av befintliga murade ventilationskanaler till ex. kök och badrum. Problem med fukt och lukt är vanligt förekommande i hyreshus och villor och beror ofta på otätheter mellan kanaler.
Materialgaranti: 2 år.

skorstensrör4

NSP Cromaflex

Böjbart insatsrör för förebyggande av kondensskador. Tillverkat av specialstål med hög kromhalt som motstår angrepp av klorider och fluorider i rökgaserna vid förbränning av olja, naturgas samt propan/luft.

30 års materialgaranti, även för skador orsakade av klorider.