Vill du ha en offert eller veta mer om oss? Kontakta oss på telefon 0491-315 47 eller skicka ett mail!
tommy@sjokvistmurnings.se

 

Öppettider:

Må-Tor: 08.00 – 17.00
Fre:         08.00 – 12.00
Lunch:    12.00 – 13.00

Morsö

Morsö

http://www.varmaHem.nu

Morsö 1400 – den lilla mysiga

1400-serien består av små universalkaminer där du kan elda med flera bränslen. Storleken är idealisk för mindre uppvärmingsbehov och har hög mysfaktor och värms snabbt upp – t.ex. i ett fritidshus.

Väljer du en konvektionsmodell, ger den lilla kaminen snabb och jämn uppvärmning även av intilliggande rum. Värmer upp till 75 kvadratmeter bostadsyta.

1442 har konvektionssidor för snabb uppvärmning. Får placeras bara 10 cm från trävägg.

Mer information

 

2100 – lite större, lite varmare

En medelstor gjutjärnskamin som passar bra som bostadens huvudsakliga värmekälla. Kamin har en extra bred brännkammare så att större vedträn kan användas.

Kaminen är utrustad med skakroster, askhylla och asklåda som gör det enkelt att avlägsna aska och rengöra kaminen.

 morsoe5

Morsö 6843

6800-serien representerar Morsös älskade ovala gjutjärnskaminer med elegant avrundade hörn som framhäver dess organiska form.
Den användarvänliga kaminens handtag blir inte varmt då kaminen används och dörren stängs automatiskt.
Morsö 6843 har ett vedfack under eldstaden.

 

Morsö 7443

7400-serien sammanför den moderna braskaminens bästa egenskaper och ger användaren ett anal nya fördelar. Samtidigt markerar kaminen för första gången det legendariska Morsö ekorrmotivet i en omdesignad version. Den nya ekorren pryder kaminens mattsvarta sida och understryker det gedigna utseendet med en hälsning tillbaka till företagets 160-åriga historia som tillverkare av kvalitetskaminer i gjutjärn.

 

 

Morsö 7840

Morsö 7800-serien är en modulbaserad kaminserie med en ren och enkel design, där kombinationen av en enkel och välproportionerad design ger kaminen ett klassiskt och tidlöst utseende. Den kännetecknats bland annat av en stor brännkammare med en exceptionellt god prestanda.

Komfortabiliteten är slående och inte minst det nya låssystemet med automatisk självstängning gör kaminen mycket användarvänlig.