Vill du ha en offert eller veta mer om oss? Kontakta oss på telefon 0491-315 47 eller skicka ett mail!
tommy@sjokvistmurnings.se

Öppettider:

Må-Tor: 08.00 – 17.00
Fre:         08.00 – 12.00
Lunch:    12.00 – 13.00


 

Jötul

Jötul

http://www.jotul.se

Jötul F 373 AdvanceJötul F 373 Advance  karaktäriseras av sin moderna design, där brännkammaren är placerad på en pelare.

Denna modell är en nydesign av den prestigetunga designvinnaren “Red Dot Design Award. Best of the best”

Tack vare den användarvänliga luftventilen håller sig de stora glasytorna, som ger en härlig insyn till elden, rena på ett enkelt sätt.

Jötul F 145 SJötul F 145 S är en liten, klassisk kamin med en mordern twist. Här utgör täljstenen en vacker inramning.

till den sprakande elden och ger en bra värmelagring. Detta är ett perfekt val för rum med begränsad plats eller mindre uppvärmningabehov.

För en mer stilfull utformning levereras Jötul F 145 S med täljsten på sidorna och upptill.Täljstenen lagrar värme långt efter man har slutat elda.

Jötul F 3Jötul F 3 har varit en favorit i många år och fortsätter att vara en av Jötuls mest sålda eldstäder,

Den har ett horisontellt format, vilket ger en rymlig eldstad med bra plats även för stora vedträ. Glasluckan ger bra insyn till elden och en utvändig asklösning gör det enkelt att tömma askan.

En emaljerad kamin är underhållsfri, lätt att hålla ren och behåller sitt fina utseende även efter många års användning.

Jötul 134Jötul F 130-serie är en mordern, hög och stilren braskamin. För hus med lågt energibehov är den här braskaminen ett idealiskt alternativ. Den är kompakt och utvecklad för att fungera optimalt på låg effekt.

F 130-serien är renbrännande med ett modernt förbränningssystem som både renar röken från partiklar och gör den mer effektiv, vilket minskar vedförbrukningen med upp till 40 %. Ytan i svart matt lack ger K 130-serien ett stilren formuttryck.

Jötul F 100 ECO LL SE
Jötul F 100 ECO LL är en kompakt kamin med en liten invändig asklösning som gör det enkla att tömma askan. Kaminen har en stor glaslucka i traditionellt norskt hantverksmönster som ger en fin upplevelse av elden.Finns med spröjs eller plan front utan spröjs.