Vill du ha en offert eller veta mer om oss? Kontakta oss på telefon 0491-315 47 eller skicka ett mail!
tommy@sjokvistmurnings.se
tobias@sjokvistmurnings.se

Öppettider:
Må-Tor: 08.00 – 17.00
Fre:         08.00 – 12.00
Lunch:    12.00 – 13.00
Fredag 17/5: Stängt

Jötul

Jötul

http://www.jotul.se

Jötul F 373 Advance

Jötul F 373 Advance  karaktäriseras av sin moderna design, där brännkammaren är placerad på en pelare.

Denna modell är en nydesign av den prestigetunga designvinnaren ”Red Dot Design Award. Best of the best”

Tack vare den användarvänliga luftventilen håller sig de stora glasytorna, som ger en härlig insyn till elden, rena på ett enkelt sätt.

Jötul F 200

Jötul F 200, som bygger på en av Jötuls tidlösa bästsäljare, är en modern tolkning av vårt arv och vår 160-åriga erfarenhet av eldstäder.
Kaminen finns med korta eller långa ben. Du kan enkelt kontrollera luftflödet med en spak, och askan töms i en handvändning tack vare en lättillgänglig asklösning som är placerad längst ner i förbränningskammaren.

med solida material, traditionell hantverksskicklighet och den senaste uppvärmingstekniken har vi skapat en klassiker för framtiden.

Jötul F100 Eco.2 LL

Jötul F 100 Eco.2 LL är en kompakt kamin med en liten invändig asklösning som gör det enkelt att tömma askan.
Kaminen har en stor glaslucka i traditionellt norskt hantverksmönster som ger en fin upplevelse av elden.

Jötul F100 Eco.2 LL  levereras  med plan front utan spröjs.

Jötul 134

Jötul F 130-serie är en mordern, hög och stilren braskamin. För hus med lågt energibehov är den här braskaminen ett idealiskt alternativ. Den är kompakt och utvecklad för att fungera optimalt på låg effekt.

F 130-serien är renbrännande med ett modernt förbränningssystem som både renar röken från partiklar och gör den mer effektiv, vilket minskar vedförbrukningen med upp till 40 %. Ytan i svart matt lack ger K 130-serien ett stilren formuttryck.

Jötul F 360
Jötul F 360 Advance-serien består av fem huvudmodeller som alla kan varieras och där du själv kan bestämma många av detaljerna. Precis som vår prisbelönta serie Jötul F 370 Advance har de nya kaminerna olika benmoduler och kan lägga till element som vridskiva, täljsten och high top för att sätta ihop din önskekamin.

En luftningsventil gör det enkelt att elda på rätt sätt. Resultatet är låg vedförbrukning, rena glas och miljövänlig förbränning.