Vill du ha en offert eller veta mer om oss? Kontakta oss på telefon 0491-315 47 eller skicka ett mail!
tommy@sjokvistmurnings.se

 

Öppettider:

Må-Tor: 08.00 – 17.00
Fre:         08.00 – 12.00
Lunch:    12.00 – 13.00

Wamsler

Wamsler

http://www.hansforsman.se

K 134

Söker du en rejäl, snygg vedspis med hög effektkapacitet och möjlighet att få den där mysiga känslan genom att kunna se elden flamma i vintermörkret då har du
kommit rätt!

Wamslers senaste nyhet är K135 och K134. Den har stor eldstad (26 l), tillräckligt stor ugn med termometer och lampa, rymlig vedvagn och en stor planslipad kortenhäll. Dessa två kraftigt konstruerade och väldesignade spisar ger en nominell effekt på 8 kW. Handtagen är utformade med luftslingor för kylning. Primärluften regleras med automatisk dragregulator och detta i kombination med sekundärluften skapar den fantastiska förbränningen.

Hällstången går att montera bort om så önskas. Tändspjäll finns. Diverse tillbehör för rengöring och hantering av spisen medföljer. Anslutning mot skorsten kan göras baktill eller upptill. Som tillbehör till spisen finns 100 mm mellansektioner. Spisarna finns både i höger- och vänsterutförande.

w1

K 128 CL

Denna modell har en förbränning som gör den till en miljövänlig, funktionell och prisvärd storsäljare. Primär-, sekundär- och tertiärluften gör att förbränningen blir fullständig. Enligt Råd & Rön 2006 fick den testade K128: an toppbetyg! Med en eldstadsvolym på max 17 l (K118) och 21 l (K128) kan man få ut en nominell effekt på 6/7 kW, vilket utan problem värmer en yta på 70-80 kvm om byggnaden är välisolerad.

Utrustad med tändspjäll för en snabb och smidig upptändning. Primärluften regleras med spiskrok som medföljer. Eldstaden är beklädd med eldfasta schamottegel som enkelt kan bytas om så skulle behövas ”Vedvagnen” längst ner på spisen ger bra möjlighet till förvaring av kastruller, ved, bakplåtar eller dyl. I leveransen medföljer div. tillbehör för att kunna hålla spisen ren och funktionsduglig.

Som extrautrustning finns topplock, glaskeramikhäll samt mellansektioner i 55 resp. 110 mm bredd i passande färg. Spisarna finns både i höger- och vänsterutförande

w2